VENEEN TALVISÄILYTYS JA HUOLTO


Uusi palvelu Porvoossa: veneen talvisäilytys ja huolto onnistuu nyt vene- ja perämoottorihuoltoihin erikoistuneen Eviservicen tiloissa! Huollamme ja säilytämme veneet ja vesijetit Porvoossa, hyvien yhteyksien päässä pääkaupunkiseudulta. Olipa lähtöpisteesi Helsinki, Espoo, muu pääkaupunkiseudun helmi – tai vaikka saapuisit kauempaakin – Porvooseen on
helppo tulla.


Veneen talvisäilytys – hinta, sijainti ja muut tärkeät tiedot pähkinänkuoressa

Mitä: Veneen talvisäilytys kuivassa ja vartioidussa hallissa

Missä: Eviservice, Simolinintie 4, Porvoo

Hinta: Kylmäsäilytys 60 €/m2, lämmin säilytys 80 €/m2

Muuta: Varaa säilytyksen yhteyteen huolto, pesu, korjaus tai nosto- ja laskupalvelut – tarjoamme kaikki veneisiin ja perämoottoreihin liittyvät palvelut yli 42 vuoden kokemuksella.

Varaa veneen talvisäilytys ajoissa

Varaa veneen talvisäilytys ajoissa, niin vältät äkillisten pakkasten ja syysmyrskyjen aiheuttaman kiireen. Jos pakkaset tai myrskyennusteet pääsevät yllättämään, on todennäköistä, että muutkin ovat trailerihommissa samaan aikaan ja nostopaikat ruuhkautuvat. Kiireessä puuhastellessa sattuu helpommin vahinkoja ja lisäksi veneen nostaminen on kokonaisvaltaisesti miellyttävämpää, jos samaan aikaan ei sada vaakasuoraan räntää. Syysmyrskyssä veneitä myös uppoaa vuosittain, joten jos kesän veneilyt ovat tältä vuodelta ohi, vene kannattaa nostaa talvisäilöön mieluummin nyt kuin huomenna.

Veneen talvisäilytys hallissa – mitä pitää tietää?

Säilytämme veneet kuivassa hallissa, jossa ilma vaihtuu tehokkaasti, eikä veneitä tarvitse kääriä umpinaisen pressun tai suojamuovin alle. Kuiva halli ja riittävä ilmanvaihto ehkäisevät monenlaisia ongelmia ja varmistavat, että veneesi on keväällä täydessä iskussa. Säilytyshallissa on kattava kameravalvonta, eikä paikalla liiku ulkopuolisia henkilöitä.

Säilytettävien veneiden enimmäispaino on 2500 kg.

Miten veneen talvisäilytys toimii?

Ennen kuin tuot veneen säilytykseen, tarkista seuraavat seikat.

Varmista, että veneessä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa vahingot ilkivallan, varkauden, tulipalon ja muiden odottamattomien tapaturmien osalta myös säilytyksen aikana. Säilytämme veneet lukitussa tilassa, jossa on kattava kameravalvonta, mutta veneen vakuuttaminen on aina omistajan vastuulla.

Muista myös veneen huolto. Huollatko mieluummin itse vai jätätkö venehuollon suosiolla ammattilaisten huoleksi? Määräaikaishuolto on syytä tehdä syksyllä ennen talvisäilytystä, mutta muita korjauksia ja ylläpitoaskareita voidaan tehdä myös talven aikana.

Meiltä voit varata veneen talvisäilytyksen yhteyteen myös kattavat lisäpalvelut: huolto, pesu, korjaus, sammuttimen tarkastus sekä veneen nosto ja lasku hoituvat meiltä yli 42 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, neuvomme mielellämme!

Eviservice

Eviservice on veneisiin ja perämoottoreihin erikoistunut huoltoliike Porvoossa ja valtuutettu Evinrude-huoltoliike. Eviservice huoltaa ja korjaa veneet ja perämoottorit sekä myy niihin varaosat. Meiltä saat myös perämoottoreiden asennukset, ohjelmistopäivitykset ja lasikuitukorjaukset.

Evinrude-perämoottoreiden lisäksi Eviservice huoltaa myös Johnson-, Honda-, Mercury-, Tohatsu-, Yamaha– ja Suzuki-perämoottorit sekä OMC Cobra -vetolaitteet.

Varaa huolto puhelimitse: Jari Heinonen 050 375 4403 tai soita suoraan napauttamalla tästä.

Eviservice on osa Oikea Konekauppa -verkostoa.

Varaa veneen talvisäilytys tästä