Ylivertaista akkutehoa – tutustu akkutyökalujen uusimpiin ominaisuuksiin

Kestävät ja ketterät EGO Power+ -akkutyökalut yhdistävät akkulaitteiden ketteryyden bensakoneista tuttuun tehoon. Tutustu nyt!

Ammattikäyttöön suunnitellut EGO Power+ –akkutyökalut yhdistävät akkulaitteiden ketteryyden bensakoneista tuttuun härkämäiseen tehoon. Tutustu hiljaisiin ja päästöttömiin voimanpesiin ja vie pihatyöt uudelle aikakaudelle!

 Ammattikäyttöön suunnitellut akkukoneet

Kaikki EGO Power+ -akkukoneet on suunniteltu ammattikäyttöön, eli niiden toiminnot on suunniteltu ergonomia, teho, kestävyys ja helppokäyttöisyys edellä. Samat ominaisuudet tekevät EGO Power+ -akkukoneista käteviä myös kotipihassa askartelevalle multasormelle.

Tiesitkö, että kaiken muun hyvän lisäksi akkukoneisiin ei liity kuluvia ja huollettavia osia samaan tapaan kuin polttomoottorikoneisiin? Akkukoneet ovat siis aina käyttökunnossa – myös talven ja pidemmän käyttökatkon jälkeen – kunhan akku on ladattu. Jos haluat jättää yhden muistettavan ja hoidettavan asian pois pihaan ja puutarhaan liittyvien askareiden to do -listalta, yliviivaa pensasleikkurin tai ruohonleikkurin keväthuolto ja valitse akkukäyttöinen vaihtoehto.

Olitpa siis kustannussäästöjä etsivä ammattilainen tai helppoja hetkiä puutarhatöissä kaipaava pihaintoilija, jatka lukemista!

Tehokkaasti viilentyvät 56V akut

EGO Power+ -akkukoneissa on ainutlaatuinen kaarevasti muotoiltu akku, joka edustaa akkuteknologian viimeisimpiä innovaatioita. EGO Power+ -akun kaareva muotoilu varmistaa, että kennoissa on perinteisiä akkuja runsaammin pinta-alaa ja eristäjänä toimivaa ilmaa, jolloin virrankäyttö voidaan optimoida kennokohtaisesti tasaisen ja pitkään kestävän työtehon takaamiseksi. Akkujen kennot on päällystetty erityisellä KeepCool™-materiaalilla, joka yhdessä akun kaarevan muodon kanssa varmistaa, että lämpö haihtuu akusta tehokkaasti.

Kaikki EGO:n kaarevat 56V litiumakut asentuvat laitteiden ulkopuolelle simppelisti naksauttamalla, jolloin akun tuottama lämpö haihtuu saman tien ulkoilmaan.

Ja mikä parasta – kaikki akut käyvät kaikkiin laitteisiin, eikä erillisiä sovittimia tarvita.

Laaja valikoima 56V akkuja välillä 2,5Ah-12Ah – valitse paras paino–tehosuhde

Kaikissa EGO Power+ -koneissa on 56V akku, mikä ei suinkaan ole sattumaa, sillä juuri 56V akussa on kaikkein paras teho–painosuhde. Ammattikäyttöön suunnitelluissa akkukoneissa ergonomian ja työn tehokkuuden optimointi on tarkkaa matematiikkaa, mikä sattuu olemaan EGO:n erityisalaa. Kun akun paino ja teho ovat ihanteellisessa tasapainossa, akkukoneita on miellyttävä käyttää, eikä niiden kannattelu rasita selkää tai harteita.   

Valitse tarpeisiisi sopiva akku laitteen kaipaaman voiman mukaan: valikoimaa piisaa pienimmästä 2,5Ah akusta järeään 12Ah akkuun. Käsikäyttöisiin akkukoneisiin suosittelemme 2,5Ah-6Ah akkuja, joiden paino on ergonomian kannalta ihanteellinen käsien varassa kannateltavaksi. Suuremmat 7,5Ah-12Ah akut ovat parhaimmillaan pyörillä liikuteltavissa, työnnettävissä ja ajettavissa laitteissa kuten painepesureissa, ruohonleikkureissa ja ajoleikkureissa.

Tarvitsetko apua valinnassa? Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä tästä.

Kestävät, ketterät ja käyttäjäystävälliset akkukoneet ammattilaisille, omakotitaloon, mökille ja metsätöihin

EGO Power+ -akkukoneiden tehokkuutta ja käytettävyyttä kekseliäästi yhdistelevä teknologia on suunniteltu ammattikäyttöön, mutta hiljaiset ja päästöttömät akkukoneet sopivat erinomaisesti myös omakotitaloon, mökille tai harrastusseurojen yhteisomistukseen.

Helppokäyttöiset ja kädessä hyvältä tuntuvat akkukoneet eivät vaadi käyttäjältään teknisen alan tutkintoa, sillä käyttöperusteet ovat kaikissa samat:

  • kaikki säätimet löytyvät helposti, sillä ne ovat kaikissa laitteissa vaaleanvihreitä
  • akut kiinnittyvät laitteen ulkopuolelle simppelisti naksauttamalla ja hylkivät pölyä ja kosteutta
  • kaikki painikkeet on suojattu kestävällä, kosteutta ja likaa hylkivällä muovikuorella
  • kaikki akut sopivat kaikkiin laitteisiin, joten erehtymisen vaaraa ei ole
  • akkujen lataaminen on nopeaa ja yksinkertaista

Kun kaipaat luotettavaa, helppokäyttöistä, hiljaista ja päästötöntä vaihtoehtoa pihan ja puutarhan askareisiin, valitse akkukäyttöinen puutarhakone.

Kun haluat tehokkaan, ergonomisen ja ammattikäyttöön suunnitellun akkukoneen, joka kestää käytössä pitkään, valitse EGO Power +.

Tutustu valikoimaan

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit