Akkutyökalut päihittivät polttomoottorit

Akkutyökalujen avulla säästät rahaa ja luontoa. Tutustu modernin teknologian edelläkävijään ja päivitä tietosi akkuteknologian kyvyistä!

Tiesitkö, että akkukäyttöiset työkalut ovat tehokkaampia ja käytössä edullisempia kuin perinteiset polttomoottorikoneet? Moderni akkuteknologia on ottanut jättimäisiä kehitysharppauksia ja tarjoaa ketteriä ja helppokäyttöisiä vaihtoehtoja kaikkiin pihan ja puutarhan tarpeisiin – myös ensikertalaisille.

Vielä joitain vuosia sitten akkukoneiden suosiota rajoittivat akkujen puutteellinen kapasiteetti, kallis hinta, huono yhdisteltävyys ja rajallinen valikoima. Akkuteknologiassa tapahtuneen nopean kehityksen myötä nämä haasteet on selätetty, ja ympäristöä hellästi kohtelevien akkukoneiden aikakausi on nyt toden teolla käynnistynyt.

Akku on jo parempi kuin polttomoottori

Moderni akkuteknologia peittoaa polttomoottorit useammalla osa-alueella. Akkutyökalujen tärkeimpiin etuihin lukeutuvat ympäristöystävällisyyden lisäksi tehokkuus ja helppokäyttöisyys, jotka tekevät pihatöistä ja puutarhanhoidosta leppoisaa ajanvietettä. Tehokkaat akut latautuvat nopeasti, tuottavat riittävästi voimaa haastaviinkin askareisiin ja napsahtavat miellyttävästi paikalleen useampiin laitteisiin ilman erillisiä sovittimia tai adaptereita.

Yhdellä ja samalla akulla pyörivät nyt kaikki pihatöiden voimanpesät: trimmerit, pensasleikkurit, lehtipuhaltimet, siimaleikkurit, moottorisahat ja ruohonleikkurit. Ja mikä parasta ­– ilman melusaastetta ja hiilidioksidipäästöjä!

Akkutyökalut – edullinen ja helppo valinta puutarhanhoitoon

Akkukäyttöiset puutarhakoneet säästävät paitsi luontoa ja naapuruston hermoja, myös selvää rahaa. Akkukäyttöisellä trimmerillä, ruohonleikkurilla tai muulla puutarhakoneella säästät bensakulut heti ensimmäisestä käynnistyksestä lähtien. Vuositasolla akkulaitteet säästävät sievoisen summan rahaa pihan koosta riippuen – ja samalla pääset eroon bensakanisterien säilyttelystä ja täyttörumbasta. Laadukkaat akut latautuvat nopeimmillaan jopa 25 minuutissa, eli samalla kun itse piipahdat lounastauolla.

Akkukoneiden käyttömukavuutta lisää niiden hiljaisuuden ja päästöttömyyden lisäksi käytön helppous. Polttomoottorikoneissa jo pelkkä ruohonleikkurin käynnistäminen vaatii tiettyä tekniikkaa ja tahdonvoimaa, mutta akkuruohonleikkuri hörähtää kiltisti käyntiin virtanappia painamalla. Akkuvoimalla toimivissa puutarhakoneissa myös tuki- ja liikuntaelimistöä rasittava tärinä on vähäisempää ja laitteiden kokonaispaino kevyempi, jolloin niiden hallinta on myös ensikertalaiselle helppoa.

Taklaa paloturvallisuuteen liittyvä bensakanisterien säilyttäminen, työläät käynnistystalkoot, melu, ilmansaasteet, ergonomiset haasteet ja savuna ilmaan haihtuvat polttoaineinvestoinnit ja valitse akkutyökalu, joka tekee tulevaisuudesta paremman.  

Katso kaikki akkutyökalut tästä

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit