Yrityksemme

Oikea Konekauppa Oy

Ota yhteyttä

Oikea Konekauppa on uusi, mutta kokenut ammattilainen.

Pienkonekaupan laatuun ja asiakaspalveluun panostava KVO Koneet Oy muutti 24.5.2024 nimensä Oikea Konekauppa Oy:ksi. Samalla yhtiö sai uuden brändi-ilmeen, joka kuvastaa entistä paremmin yhtiön asennetta olla helposti lähestyttävä, asiakkaitaan auttava järjen ääni sekä kuluttajille että ammattilaisille.

Tuotevalikoima kattaa mm. mönkijät, robottiruohonleikkurit, ajoleikkurit, moottorisahat, ruohonleikkurit, vesijetit, moottorikelkat, perämoottorit ja muut koneet pihaan, puutarhaan sekä kiinteistön- ja metsänhoitoon. Lisäksi yhtiö lupaa, ettei asiakas jää yksin senkään jälkeen, kun koneen on hankkinut: asiantuntevaa huoltoa, varaosia ja korjauspalvelua on tarjolla koneen koko elinkaaren ajan.

Oikea Konekauppa Oy:n verkostoon kuuluu kasvava joukko pienkonekauppiaita, vuosikymmenien kokemuksella ja asiantuntemuksella. Verkosto muodostaa ammattilaisjoukkueen, joka pystyy yhdessä vahvempaan tekemiseen esimerkiksi hankintojen, logistiikan, varastoinnin, markkinoinnin ja verkkokaupan alueilla.

Pienkoneiden myynti, vuokraus ja asennus

Oikean Konekaupan valikoimasta löydät kaikki vapaa-aikaan ja työntekoon tarvittavat pienkoneet ja laitteet, metsä-, puutarha- ja -kiinteistönhoidon koneet sekä mönkijät, moottorikelkat, vesijetit, veneet ja perämoottorit.

Autamme mielellämme valinnassa, joten ethän epäröi kysäistä!

Asiantunteva huolto kaikille koneille

Oikea Konekauppa tarjoaa asiantuntevat huolto- ja korjauspalvelut kaikille valikoimaamme kuuluville laitteille.

Huollamme sekä ammattikäyttöön että vapaa-ajan huvitteluun tarkoitetut laitteet ja koneet kuin omamme. Meiltä saat myös kausisäilytyksen ja tarvittavat huollot, jotta silmäteräsi on käynnistysvalmiina heti kauden alkaessa.

Varaosapalvelustamme saat oikeat varaosat – ja mahdottomienkin varaosien etsimistä voimme ainakin yrittää.

Ihan oikea asiakaspalvelu

Muistatko vielä sen ajan, kun kaupoista sai oikeaa asiakaspalvelua ja neuvoja? Meiltä niitä saa edelleen.

Laite on laite ja kone on kone, mutta vasta kun osaat käyttää sitä turvallisesti ja hyvällä mielellä, olemme yhdessä onnistuneet.

Asiantuntijamme ovat aina palveluksessasi, kun tarvitset apua tai neuvoa.

Oikean Konekaupan tuotemerkit

Tyytyväisimmät asiakkaat

Nopeat ja luotettavat toimitukset

Monipuoliset maksutavat

Luotettava kotimainen yritys